متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1399/06/03
  • - تعداد بازدید: 26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تولید موز طلایی

تولید موز طلایی

محققان بعد از سال‌ها توانستند با انتقال ژن و اصلاح ژنتیکی، موز طلایی تراریخته را تولید کنند که به میزان قابل توجهی سطوح pro-vitamin A را داراست.

 
 موز در آفریقا منبع نشاسته است اما سطوح کمی از مکمل‌های غذایی از جمله A و آهن دارد. عواقب کمبود ویتامین A بسیار شدید است.
تخمین زده شده که هر ساله 650000 تا 700000 کودک در سراسر جهان از کمبود می‌میرند و چند صد هزار نفر دیگر نابینا می‌شوند.
 

روند اصلاح ژنتیک منجر به شناسایی و انتخاب ژن‌هایی از موز شده است که می‌تواند برای افزایش pro-vitamin A در میوه‌های موز استفاده شود.

در پروژه‌ی انجام گرفته، یک ژن از موزهای پاپوآگینه‌نو که به طور طبیعی pro-vitamin A زیاد اما خوشه‌های کوچکی دارد، به موز کاوندیش وارد شد و بعد از سال‌ها توانستند موز تراریخته ای را تولید کنند که به میزان قابل توجهی سطوح pro-vitamin A را داراست.
 

" الهام اشرفی" دکترای تخصصی اصلاح نباتات (ژنتیک و بهنژادی گیاهی)دانشکده تغذیه و علوم غذایی

پایان خبر

 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 27978
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید